Bahçeli tanıttı, MHP’den “İnsanlığın Huzuru” kitabı

Bahçeli tanıttı, MHP’den “İnsanlığın Huzuru” kitabı
Devlet Bahçeli, partisinin “İnsanlığın Huzuru” adlı kitap çalışmasını sosyal medyadan tanıttı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “muazzam” olarak nitelendirdiği partisinin “İnsanlığın Huzuru” adlı kitap çalışmasını, Twitter hesabından tanıttı. “Uzun süredir insanlık kaygı verici nitelikte bir huzursuzluk dalgasının tesiri altındadır” diyen Bahçeli, “2021 yılı artık huzur yılıdır, kaldı ki her insanımızın huzur bulması içten dileğimdir. İnsanlığın Huzuru isimli eserimizi milletimizin ve her insanın takdirine ve değerlendirmesine sunuyorum. Huzursuzluk son bulsun, huzur kalıcı olsun” yorumunu yaptı.

Bahçeli, şunları söyledi:

“İnsanlığın Huzuru isimli eserimizin yepyeni bir ufuk açacağına, hem toplumsal huzurumuza hem de insanlık huzuruna müstesna bir katkı sağlayacağına yürekten inanıyorum. Nitekim huzur için varız, huzuru sağlamak için mücadele ediyoruz, etmeye de devam edeceğiz.

İnsanlığın Huzuru adına yapılan muazzam çalışmanın hazırlık aşamasında hakikaten çok saygın ve alanlarında parmakla gösterilen ilim ve gönül insanlarımız zamanlarından fedakârlıkta bulunarak destek vermişler, eserin ortaya çıkmasını temin etmişlerdir. Memnuniyetim tarifsizdir.

Partimizin AR-GE’sine, İnsanlığın Huzuru Projemizde görev alan tüm öğretim üyelerimize, kültür ve fikir insanlarımıza müteşekkir olduğumu ifade ederek ayrı ayrı teşekkür ederim. 2021 yılı artık huzur yılıdır, kaldı ki her insanımızın huzur bulması içten dileğimdir.

İnsanlığın Huzuru isimli eserimizi milletimizin ve her insanın takdirine ve değerlendirmesine sunuyorum. Huzursuzluk son bulsun, huzur kalıcı olsun.”

 

Gündem