Bahçeli'den muhalefete: Nereye geliyorsunuz? Nasıl geliyorsunuz? Geleceğiniz varsa göreceğiniz de var diyoruz

Bahçeli'den muhalefete:  Nereye geliyorsunuz? Nasıl geliyorsunuz? Geleceğiniz varsa göreceğiniz de var diyoruz
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Geliyor gelmekte olan’ masalını anlatan, ‘sana söz’ aldatmasıyla avunan münafık muhterislere sesleniyorum, nereye geliyorsunuz? Nasıl geliyorsunuz? Kiminle gelmeyi düşünüyorsunuz? Biz bir yere gitmiyoruz, gitmeyi aklımızdan geçirmiyoruz, hala geleceğiniz varsa göreceğiniz de var diyoruz" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bugün Karabük’te mitingde konuştu. "İktidarı ve siyasi ikbali gecenin zifiri karanlığında zilletin çıkmaz sokaklarında arayan Türkiye muhaliflerinin kalın maskesi 14 Mayıs’ta yırtılıp atılacaktır" diyen Bahçeli özetle şöyle konuştu:

"Önemle altını çiziyorum ki, tüm gözler üzerimizdedir. Uyanık mıyız, uyuyor muyuz, bunu yokluyorlar? Durgun muyuz, duyarlı mıyız, bunu kolluyorlar? Tıpkı Ergenekon’da demir dağları eriten ateş gibi, karşımıza çıkartılan engelleri inancımızla aşıyoruz.

’Geliyor gelmekte olan’ masalını anlatan, ‘sana söz’ aldatmasıyla avunan münafık muhterislere sesleniyorum, nereye geliyorsunuz? Nasıl geliyorsunuz? Kiminle gelmeyi düşünüyorsunuz? Biz bir yere gitmiyoruz, gitmeyi aklımızdan geçirmiyoruz, hala geleceğiniz varsa göreceğiniz de var diyoruz.

Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu’nun tek söylediği mevzu güçlendirilmiş parlamenter sisteme geri dönmektir. Başka bildiği bir şey yoktur. Halbuki eski çamlar çoktan bardak olmuştur. Türk milleti geçmişten ders çıkarmakla birlikte geleceğe iyimser bakmaktadır. Parlamenter sistem demek siyasi anlaşmazlık ve kriz demektir. Parlamenter sistem demek istikrarsızlığın ve irade kastlarının etkinliği demektir. Parlamenter sistem demek koalisyon, kargaşa, huzursuzluk ve umutsuzluk demektir." (ANKA)

Gündem