Bahçeli'nin başı yine sayılarla dertte: 'Var mıyız yüz? O zaman her insanımız, her Hataylı 100. yüzyılı 100 oyla karşılayıp...'

Bahçeli'nin başı yine sayılarla dertte: 'Var mıyız yüz? O zaman her insanımız, her Hataylı 100. yüzyılı 100 oyla karşılayıp...'
Hatay'da depremzedelere hitap eden Bahçeli anlaşılması güç bir konuşma yaptı ve "Var mıyız yüz? O zaman her insanımız, her Hataylı 100'üncü yüzyılı 100 oyla karşılayıp, 100'ü bulmak için çaba gösterecek midir?" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bugün Hatay'da depremzedelere hitap etti. Daha önce de birçok kez yaptığı hesaplamalarla gündeme gelen Bahçeli, Hatay'da da yine benzer bir konuşma yaptı ve "Var mıyız yüz? O zaman her insanımız, her Hataylı 100'üncü yüzyılı 100 oyla karşılayıp, 100'ü bulmak için çaba gösterecek midir?" ifadelerini kullandı.

"Bizim Adana’da geçmişten beri kullanılan bir şey var. Kendi aralarında konuşurken bazı kavramları ortaya koymak için bunu söylerler. Birincisi, karada yüz, ikincisi havada yüz, üçüncüsü denizde yüz…" diyerek ilginç bir konuşma yapan Bahçeli şunları söyledi:

"Var mıyız yüz? O zaman her insanımız, her Hataylı 100'üncü yüzyılı 100 oyla karşılayıp, 100'ü bulmak için çaba gösterecek midir? Bunu başaracak mısınız? Allah alayınızdan razı olsun" (Kısa Dalga)

Gündem