Bahçeli'nin mitinginde AKP ve MHP'lilerin protokol kavgası

Bahçeli'nin mitinginde AKP ve MHP'lilerin protokol kavgası
MHP lideri Devlet Bahçeli'nin dün gerçekleşen Manisa mitinginde AKP'li ve MHP'liler arasında kavga yaşandı.

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin Manisa'da "Aday Belli Karar Net" mitinginde AKP'liler ve MHP'liler, arasında protokol nedeniyle kavga çıktı.

AKP milletvekilleri Tamer Akkal ve Murat Baybatur'un bulunduğu alanda gelen MHP'liler ile AKP'liler arasında çıkan arbedede yumruklar konuştu.

GÜVENLİK KONTROLÜ KAVGAYA SEBEP OLDU

MHP lideri Bahçeli'nin açık hava toplantısını gerçekleştireceği alana girmek isteyen AKP Manisa Milletvekilleri Baybatur, Akkal, Mehmet Ali Özkan ve Semra Kaplan Kıvırcık ve danışmanları, alanda görev yapan Ülkü Ocakları üyeleri tarafından güvenlik kontrolü yapılmadan alana sokulmak istenmedi.

YUMRUKLU ARBEDE

İddiaya göre, alana alınmayan Baybatur'un danışmanı ile Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcısı yardımcısı arasındaki tartışma, AKP Milletvekilleri Tamer Akkal ile Mehmet Ali Özkan ile diğer milletvekilli danışmanlarının sözlü atışmaya dahil olmasıyla yumruklu kavgaya dönüştü.

MHP'Lİ YÖNETİCİLER ARAYA GİRDİ

Yaşanan kavga MHP'li il ve ilçe yöneticilerinin araya girmesiyle sona ererken, kavga sonrası alana giren AKP'li vekiller, Bahçeli'nin konuşmasını ön sıralardan dinledi.

Gündem