Bahçeli'nin yüzündeki morlukların nedeni belli oldu

Bahçeli'nin yüzündeki morlukların nedeni belli oldu
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara'da Anıttepe Ortaokulu'nda oyunu kullanmaya geldiğinde kolunun sargılı ve askıda olduğu, yüzünde ise morluklar olduğu görüldü. Bahçeli'nin evinde düşerek kaza geçirdiği, omuz kısmında kırık olduğu öğrenildi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 31 Mart Yerel Seçimleri kapsamında oyunu Ankara'da Anıttepe Ortaokulu'nda kullandı. Kolu sargılı ve askıda olan ve yüzündeki morluklar dikkati çeken Bahçeli, oy kabinine bir görevli ile girdi.

Devlet Bahçeli oyunu kullanmak üzere Anıttepe Ortaokulu'na geldi. Kolu sargılı ve askıda olan, yüzünde morluklar bulunan Bahçeli, kabine bir görevliyle girdi. MHP'nin 17 Mart'ta gerçekleştirilen 14. Olağan Büyük Kurultayı'nda partinin sosyal medya hesabından, "Genel Başkanımızın, ters bir harekete bağlı olarak omuz burkulması sonucu kolunda bir incinme olmuştur" paylaşımında bulunulmuştu.

Bahçeli'nin ev kazası geçirdiği öğrenildi. Evinde düşen Bahçeli'nin düşme sonucu yüzünde morluklar oluştuğu, kolunda ise omuz kısmında kırık olduğu belirtildi. (Kısa Dalga)

Gündem