Isparta'ya elektrik geldi, Bakan Dönmez: "Hakkınızı helal edin, birkaç gün enerjisiz kaldınız"

Isparta'ya elektrik geldi, Bakan Dönmez: "Hakkınızı helal edin, birkaç gün enerjisiz kaldınız"
Bakan Dönmez. Isparta'da konuştu: "Sahadaki çalışmaları, eksik noksan varsa onları hemen anında talimatlandırarak çözmeye çalışıyoruz. Ben anlayışınız için de sabrınız için teşekkür ediyorum. Hakkınızı helal edin, birkaç gün enerjisiz kaldınız"

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Isparta'da incelemelerde bulundu. "Maalesef bölgemiz 2-3 gündür yoğun kar yağışı altındaydı" diyen Bakan Dönmez, " Sivas'tan, Kastamonu'dan, İstanbul'dan, Bursa'dan, İzmir'den eleman transfer ettik ki bir an önce sıkıntıyı çözelim diye. Sahadaki çalışmaları, eksik noksan varsa onları hemen anında talimatlandırarak çözmeye çalışıyoruz. Ben anlayışınız için de sabrınız için teşekkür ediyorum. Hakkınızı helal edin, birkaç gün enerjisiz kaldınız" dedi.
Bakan Dönmez,   şunları söyledi:

"Isparta ve çevresinde yoğun kar yağışı olmuş, neredeyse gün boyu devam eden kar yağışına bağlı olarak özellikle şebekemizde buz yüküne dayalı olarak ciddi hasarlar oluşmuştur. Burada şu anda 600’e yakın personel, 200’e yakın iş makinesiyle çalışma devam ediyor. Birçok ilimizden olaya müdahale etmek üzere teknik personel çağrıldı.  İlk etapta 113 bin abonemiz enerjisiz kalmıştı. Şu anda ekiplerimiz merkezdeki işleri bitirir bitirmez kırsala, köylere doğru yönlendiriyoruz. İnşallah yarın (bugün)kırsaldaki arızaları da büyük oranda gidermiş olacağız. Bu arada zaman zaman sosyal medyada ciddi bilgi kirliliğiyle de karşılaşıyoruz. Özellikle vatandaşlarımızın sayaçları okunuyor, faturalar gönderiliyor şeklinde. Bunların aslı yok. Kesinlikle böyle bir şey söz konusu değil.” (DHA)

Gündem