Bakan Işıkhan: Staj mağdurları ve kademeli emeklilikle ilgili bir çalışmamız yok

Bakan Işıkhan: Staj mağdurları ve kademeli emeklilikle ilgili bir çalışmamız yok
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, staj ve kademeli emeklilik hakkında "Staj mağdurları ve kademeli emeklilikle ilgili bir çalışmamız yok" dedi. Erdoğan bugün Adana mitinginde "Staja, çıraklığa müjde" diye bağıranlara "Vereceğiz" demişti.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, AKP MYK'si sonrasında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Bakan Işıkhan, bir gazetecinin "Kademeli emeklilik düzenlemesi yapılacak mı?" sorusuna "Gündemimizde staj mağdurları ve kademeli emeklilikle ilgili bir çalışmamız yok" yanıtını verdi.

AKP'nin, sigorta girişi 8 Eylül 1999 sonrası olanlar için yerel seçim öncesinde yeni bir çalışma yürüttüğü ve kademeli emeklilik düzenlemesini duyurmaya hazırlandığı öne sürülmüştü.

Yine Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bugün Adana’daki mitinginde konuştuğu sırada Akdeniz Staj ve Çıraklık Sigortası Mağduru üyeleri “Staja müjde, çıraklığa müjde” diye bağırdığı esnada, Erdoğan “Vereceğiz… Daha ne müjdeler vereceğiz” diye karşılık vermişti.

Staj ve Çıraklık Sigortası Mağdurları Federasyonu bu anları olumlu bir gelişme olarak X hesabından duyurmuştu. (Kısa Dalga)

Gündem