Bakan Varank'tan imalı paylaşım: Kılıçdaroğlu'nun maaşını vergimle ödüyorum

Bakan Varank'tan imalı paylaşım: Kılıçdaroğlu'nun maaşını vergimle ödüyorum
Bakan Mustafa Varank, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun kullandığını belirttiği uçağın fotoğrafını paylaşırken, vergisinin nereye kullanıldığını soran muhaliflere de gönderme yaptı.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, dün Twitter hesabından bir uçağın fotoğrafını paylaştı.

Bakan paylaşımına şu notu düştü: "'Size sözüm söz. 16 Cumhurbaşkanlığı uçağını satacağım. Bizim lükse filan ihtiyacımız yok. Cumhurbaşkanı dediğiniz mütevazıdır' diyen 7'li kaos koalisyonunun adayı Kılıçdaroğlu, bu akşam saati 12 bin dolar olan bu uçağa bindi ve Adıyaman'a gitti. İşte takiye tam olarak budur!"

Bakan, bugün de paylaşımlarını sürdürdü. Varank, paylaşımını alıntılayarak “Benim vergilerimle” diye cümleye başladığını söylediği 'muhaliflere' yüklendi.

Varank şunları yazdı: "'Benim vergilerimle' diyerek cümleye başlayıp, tutarsızlığın daniskasını yapan müzmin muhalifler için bir kez daha yazayım: Kılıçdaroğlu’nun aldığı 74 bin liralık milletvekili maaşını, 49 bin liralık emekli maaşını, partisine yapılan 1 milyar 44 milyon liralık hazine yardımını da vergilerimle ben ödüyorum. Ne olacak şimdi?" (Kısa Dalga)

Gündem