Bakan Varank'tan İmamoğlu'na: Bu senin annesiz babasız son bayramın olacak

Bakan Varank'tan İmamoğlu'na: Bu senin annesiz babasız son bayramın olacak
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, İmamoğlu'na seslendi ve "Bu senin annesiz babasız son bayramın olacak. Biz sizi bu tarihin çöplüğüne öyle bir göndereceğiz ki, bundan sonra sürekli annenle babanla bayram kutlayabilirsin diyoruz" dedi.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, AKP Bursa İl Başkanlığı tarafından Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen bayramlaşma programına katıldı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nin Hatay'da olduğunu belirten Varank şunları söyledi:

"İstanbul'un belediye başkanı ama İstanbul hariç her yere gidiyor. Hatay'da, "54 yaşındayım. İlk defa annem ve babam olmadan bir bayram geçiriyorum" demiş.

Değerli arkadaşlar, hasbelkader bu millete hizmet etmek görevlerinden birisini yapıyorsanız, şimdiye kadar 54 yaşına gelene kadar anne babanızı görmeden bir bayram geçirmemişseniz, zaten siz yan gelip yatıyormuşsunuzdur. Bakın buradaki arkadaşlarımız. Asli görevleri olmamasına rağmen, günlerce çoluğunu çocuğunu evini görmeden çalışma yapıyorlar, gayret ediyorlar, vatandaşlarımıza ulaşmaya çalışıyorlar.

Ben o arkadaşa diyorum ki şimdi aklın başına gelmiş ama bu senin annesiz babasız son bayramın olacak. Biz sizi bu tarihin çöplüğüne öyle bir göndereceğiz ki, bundan sonra sürekli annenle babanla bayram kutlayabilirsin diyoruz." (DHA)

Gündem