Bakanlık koruması altındayken inşaatta cansız bedeni bulunmuştu: Erkek arkadaşı Bedirhan G. tarafından öldürülmüş

Bakanlık koruması altındayken inşaatta cansız bedeni bulunmuştu: Erkek arkadaşı Bedirhan G. tarafından öldürülmüş
Bursa'da bir inşaatta cansız bedeni bulunan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı korumasında17 yaşındaki Yasemin Cemre İçlikan'ın erkek arkadaşı Bedirhan G. tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı.

Bursa’da, koruma altında olduğu yurttan izinli çıktıktan sonra geri dönmeyen ve 4 gün sonra da bir inşaatın, içi su dolu olan asansör boşluğunda cesedi bulunan 17 yaşındaki Yasemin Cemre İçlikan'ın ölümüne dair detaylar gün yüzüne çıkıyor.

Fail suçunu itiraf etti

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, bölgedeki güvenlik kameralarını inceleyip görgü tanıklarının ifadelerine başvurdu. Polis ekipleri, aralarında genç kızın erkek arkadaşının da olduğu iddia edilen üç kişiyi gözaltına aldı. Gözaltına alınanlardan Bedirhan G., tutuklandı. Failin İçlikan'ı darp ederek asansör boşluğuna düşürdüğü ortaya çıktı. Bedirhan G. ifadesinde, suçunu itiraf etti.

Bir başka erkekle birlikte olmasını teklif etti

Bedirhan G.'nin, 5 yıldır arkadaşlık ettiği Yasemin Cemre İçlikan'a olay günü kuzeni E.C. ile de birlikte olmasını söylediği, E.C. ve Yasemin'in buna karşı çıkarak tepki gösterdiği, aralarındaki kavganın da bu yüzden çıktığı belirtildi. (DHA)

Gündem