Balıkesir Valiliği duyurdu: Ekonomist Korhan Berzeg'e ait olduğu tahmin edilen kıyafet ve kemikler bulundu

Balıkesir Valiliği duyurdu: Ekonomist Korhan Berzeg'e ait olduğu tahmin edilen kıyafet ve kemikler bulundu
Balıkesir Valiliği, Gönen ilçesinde bulunan kıyafet ve kemik parçalarının bulunduğunu duyurdu. Bulunan kemik ve kıyafetlerin 17 Haziran 2023'te kaybolan ekonomist Korhan Berzeg'a ait olduğu tahmin ediliyor.

Balıkesir'in Gönen ilçesinde, 17 Haziran 2023 günü sabah yürüyüşü için evinden ayrıldıktan sonra haber alınamayan 83 yaşındaki ekonomist Korhan Berzeg'e ait olduğu değerlendirilen kıyafet ve kemik parçalarının bulunduğu açıklandı.

Açıklamada, "Balıkesir ili Gönen ilçesi Armutlu Mahallesi'nde 17.06.2023 günü saat 08.30 sıralarında yazlık evinden köpeği Tina ile beraber yürüyüş yapmak için ayrılıp geri dönmeyen Korhan BERZEG'e ait banka ve kimlik kartları ile Korhan BERZEG'e ait olduğu değerlendirilen kıyafet parçaları ve muhtelif kemik parçaları Armutlu Mahallesi'ne yaklaşık 3.500 metre (kuş uçuşu 2 km) mesafede arazinin engebeli ve orman örtüsünün yoğun olduğu dere yatağında köylü vatandaşlar tarafından 23 Nisan 2024 Salı günü saat 13.30 sıralarında bulunmuştur" denildi.

Kıyafet parçaları ve kemik parçalarının bulunduğu bölgede incelemenin devam ettiği belirtildi.

Armutlu Mahallesi'ndeki evinden 17 Haziran 2023'te sabah yürüyüşü yapmak için köpeği Tina ile ayrıldıktan sonra haber alınamayan ekonomist Korhan Berzeg için arama çalışması başlatılmış, ekipler herhangi bir ize rastlayamamıştı.

Geyikli ile Armutlu mahalleleri arasında 29 Ağustos'ta bir kişinin dikkati sayesinde bulunan köpeğin Tina olduğu, Berzeg ailesi tarafından teşhis edilmişti. Köpeğin, sağlıklı ve bakımlı olduğu belirlenmişti. Küresel Konumlama Sistemi (GPS) cihazı takılan Tina'nın araziye bırakılmasından da herhangi bir sonuca ulaşılamamıştı. (Kısa Dalga)

Gündem