Bebeğin istismar sonrası ölümünde tutuklu sayısı beşe çıktı

Bebeğin istismar sonrası ölümünde tutuklu sayısı beşe çıktı
Zonguldak'ta iki yaşındaki Nisa Nur Ö. istismar sonucu hayatını kaybetmesinin ardından başlatılan soruşturmada tutuklu sayısı beşe çıktı.

Çaycuma ilçesi İstasyon Mahallesi'nde 18 Mayıs'ta Furkan Sevinç'in istismarına uğradığı öne sürülen bebek hayatını kaybetmişti. Sevinç tutuklanmıştı.

Bebeğin ablası R.Ö.'nün de daha önce cinsel istismara maruz kaldığı ortaya çıktı. R.Ö., devlet korumasına alınıp sevgi evine yerleştirildi.

Genişletilen soruşturmada anne Meryem Ö. ve olayla ilgili olduğu iddia edilen M.G., Ö.C., C.S. ve ismi açıklanmayan 2 kişi daha gözaltına alındı.

Çaycuma Cumhuriyet Savcılığı'nın talebi üzerine mahkeme tarafından, yürütülen soruşturma tamamlanıncaya kadar dosya hakkında yayın yasağı getirildi

Beş tutuklu var

Soruşturma kapsamında emniyetteki işlemleri tamamlanan Meryem Ö. ile olaya karıştığı düşünülen M.G., Ö.C. ve C.S. adliyeye sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye çıkarılan 4 kişi tutuklandı.

Furkan Sevinç'le birlikte tutuklananların sayısı ise 5'e çıktı. Olayla ilgisi olduğu değerlendirilen 2 kişi daha gözaltına alındı. Şüphelilerin işlemleri sürüyor. (DHA)

Gündem