Bekçi bekçiyi vurdu

Bekçi bekçiyi vurdu
Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde, bir bekçi, amcasının oğlu olan başka bir bekçi ile kardeşini silahla vurdu. Silahıyla birlikte teslim olan M.K. hakkında soruşturma başlatıldı.

Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesi Selahaddin Eyyubi Mahallesinde silahlı çatışma yaşandı. Çatışmada iki kişi yaşamını yitirdi.

Yenigün Haber’den Recep Çalışkan’ın haberine göre, saldırının Emniyet Müdürlüğü'nde görevli mahalle bekçisi olan M.K. tarafından gerçekleştirildiği, ölenlerden birinin de yine mahalle bekçisi olduğu bildirildi.

Saldırgan ve yaşamını yitiren iki kardeşin, aralarında arazi anlaşmazlığı olan amca çocukları olduğu belirtildi.

İddiaya göre, markete alışverişe giden iki kardeşi takip eden Bekçi M.K., üzerinde taşıdığı silahla K.K. ve H.K.’ye ateş etti. Saldırıda iki kardeş yaşamını yitirdi.

Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar ilk müdahalenin ardından özel bir hastaneye sevk edildi. Polisin olayla ilgili incelemeleri sürüyor.

Valilikten açıklama

Olayla ilgili Diyarbakır Valiliği'nden açıklama yapıldı.

Açıklamada, şöyle denildi:

“Bugün saat 12.30 sıralarında Bağlar ilçemizde, aralarındaki husumet nedeniyle çıkan tartışmada İl Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli Çarşı ve Mahalle Bekçisi (M.K) tarafından silahla açılan ateş sonucu, yine İl Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görev yapan Çarşı ve Mahalle Bekçisi (K.K) ve Teknisyen Yardımcısı (H.K) maalesef hayatını kaybetmişlerdir.

Şüpheli Çarşı ve Mahalle Bekçisi (M.K) olayda kullanılan silahla birlikte emniyet birimlerimize teslim olmuştur. Konuyla ilgili olarak çok yönlü soruşturma başlatılmıştır.” (Kısa Dalga)

Gündem