Beylikdüzü'nde restoran çıkışı öldürülmüştü; 'Dumanlar' grubu üyesi çıktı

Beylikdüzü'nde restoran çıkışı öldürülmüştü; 'Dumanlar' grubu üyesi çıktı
Beylikdüzü'nde restoran çıkışı uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybeden Kemal Kadak'ın "Dumanlar" olarak bilinen suç örgütü üyelerinden olduğu ve 4 ay önce cezaevinden tahliye edildiği ortaya çıktı.

Beylikdüzü, Gürpınar Mahallesi'nde restorandan çıkan Kemal Kadak silahlı saldırıya uğradı. Saldırganlar, plakası belirlenemeyen otomobille olay yerinden uzaklaştı. Kemal Kadak saldırıda ağır yaralanırken, yanındaki kadın ise yara almadan kurtuldu.

Restoran çalışanları durumu polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, saldırı sonucu ağır yaralanan Kadak'a ilk müdahaleyi yaparak en yakın hastaneye kaldırdı. Kadak, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Polis ekipleri, olay yerinde geniş güvenlik önlemi alarak detaylı inceleme yaptı. Saldırı sırasında restoranın önünde park halindeki bir minibüse mermi isabet ettiği tespit edildi. Çevredeki boş kovanlar incelendi. Polis ekipleri, otomobille kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

4 AY ÖNCE TAHLİYE OLDU

Olayla ilgili soruşturma devam ederken hayatını kaybeden Kemal Kadak'ın İstanbul'daki bazı işletmelerden haraç aldıkları gerekçesiyle operasyon düzenlenen "Dumanlar" grubunun üyesi olduğu ve gözaltına alınarak tutuklandığı, tutuklu bulunduğu cezaevinden ise Haziran ayında tahliye olduğu ortaya çıktı. (DHA)

Gündem