Beyoğlu'nda 3 çocuk tarafından darp edilen 19 yaşındaki genç yaşamını yitirdi

Beyoğlu'nda 3 çocuk tarafından darp edilen 19 yaşındaki genç yaşamını yitirdi
Beyoğlu'nda kavga ettiği kişiler tarafından darp edilen A.Ş. (19) kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olaydan sonra A.Ş.'yi darbeden E.D. (17), E.A. (16) ve M.E.D. (15) gözaltına alındı.

Olay, dün Beyoğlu ilçesi Halıcıoğlu Mahallesi'nde meydana geldi.

Yaşları küçük olan E.D., E.A., M.E.D. ile A.Ş. arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya döndü. Kavga sırasında E.D., E.A. ve M.E.D., A.Ş.'yi darbetti. Karşısındaki 3 kişiden bir kurumun bahçesine girip kapıyı kapatarak kurtulan A.Ş., karşı taraf olay yerinden ayrıldıktan kısa süre sonra fenalaşarak yere yığıldı.

A.Ş.'nin yardımına ilk önce çevredekiler koştu. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri A.Ş.'ye ilk müdahaleyi yaptıktan sonra hastaneye kaldırdı. A.Ş., kaldırıldığı hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Olayın ardından İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri konuyla ilgili inceleme başlattı. Yapılan çalışmalar kapsamında çevredeki güvenlik kameralarını izleyen polis, A.Ş.'nin 3 kişiyle kavga ettiğini tespit etti. Ekipler çalışmaların ardından şüphelilerin E.D., E.A. ve M.E.D. olduğunu belirledi. Çocuk yaştaki 3 şüpheli ekipler tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Kavga anları ise güvenlik kamerası ile cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde 3 kişi tarafından darbedilen A.Ş.'nin kulağını tutarak yere yığıldığı anlar yer aldı.

Gündem