Bir kayıp haberi de Kastamonu'dan | 17 yaşındaki Elif, 1 aydır kayıp

Bir kayıp haberi de Kastamonu'dan | 17 yaşındaki Elif, 1 aydır kayıp
Kastamonu'da, evrak çıkarmak için iş yerinden ayrılan 17 yaşındaki Elif Kocadere'den 1 aydır haber alınamıyor.

Tosya ilçesinde annesiyle yaşayan Elif Kocadere, 7 Eylül'de, öğle saatlerinde evrak çıkarmak için iş yerinden ayrıldıktan sonra geri dönmedi.

Mesai arkadaşları ailesine haber verdi. Kendi çabalarıyla kızlarına ulaşamayan aile, polise kayıp başvurusunda bulundu. 1 aydır haber alamayan ailesi, Elif'in fotoğraflarını sosyal medyada paylaşıp bölgede dağıtarak görenlerin haber vermesini istedi.

dha-5f01369a01fbb7114085fbce645c1c94-1.jpg

Aynur Kocadere, kızının kaybolmadan 5 gün önce yeni işe başladığını belirterek, "İş yerinden 2 kişi kaybolduktan sonra peşinden gitmiş ama bulamamış. En son Dörtyol mevkisinde görmüşler, bir daha gören olmamış. 1 aydır ne telefondan duyabiliyorum, ne kendisini görebiliyorum. 1 aydır gözümü yummadım. Ölüyse ölüsünü, diriyse dirisini bulsunlar" dedi. (DHA)

Abone Ol

İyi gazetecilik posta kutunda!
Güncel haberler, haftalık ekonomi bülteni ve Pazar derginiz Plus’ı email olarak almak için abone olun.