"Bir Kira Bir Yuva" kampanyasına Meral Akşener ve Gültekin Uysal da katıldı

"Bir Kira Bir Yuva" kampanyasına Meral Akşener ve Gültekin Uysal da katıldı
İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin depremzedeler için başlattığı ‘Bir Kira Bir Yuva’ kampanyasına İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve DP Genel Başkanı Gültekin Uysal da katıldı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 30 Ekim 2020’de meydana gelen İzmir Depremi’nden sonra İzmirli depremzedeler için başlattığı ‘Bir Kira Bir Yuva’ kampanyası, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen depremzedeler için de düzenlendi.

Halk TV’de bu gece düzenlenen ‘Bir Kira Bir Yuva’ kampanyasına çok sayıda yurttaş bağışta bulundu.

İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Bahadır Erdem, partisinin Genel Başkanı Meral Akşener’in adına konuştu. Erdem, Akşener’in 3 depremzede ailenin kirasını bağışladığını belirterek şunları söyledi:

“Sayın Genel Başkanımız, milletimize sevgilerini, saygılarını, selamlarını söyleyerek 3 ailenin kirasını bağışlıyor. Bunu da söyleme görevini bana verdi. Bu yayın için çok teşekkür ediyoruz. Hem Sayın Başkan’ımız Tunç Soyer’e hem Halk TV’ye teşekkür ediyoruz. O kadar güzel bağışlar vardı ki. Bu yardım gecesi o kadar kıymetli ki. Şöyle diyorlar, ‘Bu bir poz değil. Birebir ulaştığını biliyoruz. Üç çocuğum adına 500’er lira toplam bin 500 lira bağışlıyorum’ diyor.”

Uysal'dan 10 kira bedeli

Canlı yayınına telefon bağlantısı ile katılan Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, kampanyaya 10 kira bedeli bağışta bulundu.

Uysal, şöyle konuştu:

“Talihsiz bir acı yaşıyoruz. Beylik birtakım sözlerle geçiştirilecek bir acı değil. Hakikaten başta aziz milletimize, depremzedelerimize geçmiş olsun dileğimi paylaşmak isterim. Elbette rahmet-i rahman kavuşanları da rahmetle yad etmek isterim. Bu acı bizi sarsmalı. Yüreklerimizi sarsıyor. Bu kampanyaya da katılarak zor zamanlarda ortaya çıkan milletimizin bir enerjisi var." (Kısa Dalga)

Gündem