Bolu Belediye Başkanı Özcan: Cumhurbaşkanı adaylığına talibim

Bolu Belediye Başkanı Özcan: Cumhurbaşkanı adaylığına talibim
Altılı Masa liderlerine bir mektup gönderen ve bu mektubu kamuoyuna da açıklayan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, “Sayın Kılıçdaroğlu'nun tarif ettiği aday tiplemesi tamamen bana uymaktadır. Adayı uzaklarda aramayın” dedi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, “Bu bir meydan okumadır” diye yaptığı açıklamada Altılı Masa’ya çağrı yaparak, Cumhurbaşkanı adaylığına talip olduğunu belirtti.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, basın toplantısı düzenleyerek, Cumhurbaşkanı aday adaylığını açıkladı.

Özcan, Altılı Masa’daki liderlere birer mektup gönderdiğini belirtti.

“Ne magazin ne atraksiyon”

“Ne magazin ne atraksiyon olsun diye, son derece ciddi yapıyorum bu açıklamaları” diyen Özcan, altı lidere gönderdiği mektubu okudu.

Seçimlerin 14 Mayıs’ta yapılmasının kuvvetle muhtemel olduğunu kaydeden Özcan, kendisine dair bilgileri aktardı.

“Bu mektup göreve talip olma ve aynı zamanda meydan okuma metnidir” diyen Özcan, şöyle dedi: “Ortak adayı açıklama vakti geldi. Sayın Kılıçdaroğlu'nun tarif ettiği aday tiplemesi tamamen bana uymaktadır. Adayı uzaklarda aramayın. Erdoğan ve benzeri çakma adayları gündeminize dahi almayın. Şurada 49 yaşında dinamik, çalışkan, akıllı, kendine güvenen bir kardeşiniz var. Aday gösterilmesi halinde altılı masa tarafından 21 yıllık karanlık Erdoğan dönemine son verecek.” (Kısa Dalga)

Gündem