BOTAŞ: Doğal gaz akışı durduruldu

BOTAŞ: Doğal gaz akışı durduruldu
BOTAŞ, 7,7 büyüklüğündeki depremin ardından bölgede doğal gaz akışının durdurulduğunu belirterek "BOTAŞ teknik ekipleri sahada gerekli kontrol ve müdahaleleri yapmaktadır” açıklamasını yaptı.

BOTAŞ, 7,4 büyüklüğündeki depremin ardından “Hatay İl merkezi ile Kırıkhan İlçesi, Kahramanmaraş İl merkezi ile Pazarcık ve Narlı İlçelerine tedbir amaçlı doğal gaz akışı durdurulmuştur. BOTAŞ teknik ekipleri sahada gerekli kontrol ve müdahaleleri yapmaktadır” açıklamasını yaptı.

BOTAŞ, 7,7 büyüklüğündeki depremin ardından Hatay, Pazarcık, Narlı gibi bölgelerde doğal gaz akışının durdurulduğunu açıkladı. BOTAŞ tarafından yapılan açıklama şöyle:

“ Hatay İl merkezi ile Kırıkhan İlçesi, Kahramanmaraş İl merkezi ile Pazarcık ve Narlı İlçelerine tedbir amaçlı doğal gaz akışı durdurulmuştur. BOTAŞ Kahramanmaraş – Gaziantep doğal gaz iletim hattında oluşan hasar neticesinde Gaziantep, Hatay ve Kahramanmaraş illeri ile Pazarcık, Narlı, Besni, Gölbaşı, Nurdağı, Islahiye, Reyhanlı, Kırıkhan ve Hassa ilçelerine doğal gaz akışı durdurulmuştur."

Gündem