Bozdağ, Erdoğan'ı alkışlayan komutanları takdir etti

Bozdağ, Erdoğan'ı alkışlayan komutanları takdir etti
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ı alkışlayan komutanları takdir etti.

Kuvvet komutanlarının Erdoğan’ın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştirdiği konuşmasını alkışlamaları, siyasette yeni bir polemiğe neden oldu. Kılıçdaroğlu komutanlara tepki gösterirken, Erdoğan CHP liderine çıkıştı.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Twitter hesabındaki paylaşımında, "Askerî bir törende ordumuz komutanlarının, Başkomutanları olan Cumhurbaşkanımızı alkışlamaları suçlanacak ve kınanacak bir davranış değildir; takdir edilecek bir davranıştır" ifadesini kullandı.

Bakan, 'cumhurbaşkanını alkışladılar diye ordunun şerefli ve kahraman komutanlarına dil uzatanları kınadığını' ifade etti.

Bozdağ şöyle devam etti: "Türk Silahlı Kuvvetlerinin kahraman Komutanları ve askerleri, 'Ölürsem şehit, yaşarsam gazi olurum' anlayışı ile milletimizin ve ülkemizin güvenliği ve savunması için havada, karada ve denizde her daim görevinin başındadır. Ordumuzun şerefli ve kahraman komutanları ile askerlerine dil uzatanlar, milletimizin ve ülkemizin düşmanlarını sevindirenlerdir Ordumuzun şerefli ve kahraman komutanları ile askerlerine dil uzatanlar, dün olduğu gibi bugün de yarın da karşılarında aziz Türk milletini bulacaktır." (Kısa Dalga)

Gündem