Buğra Kavuncu: Kurşunların isabet ettiği yerlerde Akşener'in fotoğrafı var

Buğra Kavuncu: Kurşunların isabet ettiği yerlerde Akşener'in fotoğrafı var
İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı, parti binasına yapılan silahlı saldırı hakkında "Kurşunların isabet ettiği iki yerde de ne tesadüf ki Genel başkanımız Meral Akşener'in fotoğrafı var" dedi.

İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı Buğra Kavuncu, Halk TV'de Perdenin Önü Arkası programına konuk oldu. Parti binasına yapılan saldırıyı değerlendiren Kavuncu şu sözleri sarf etti:

"Biz bu açıklamaları hiç inandırıcı bulmadık. İki kurşun ne hikmetse İYİ parti binasına isabet etmiş. Olayın saatine dair elimizde bir bilgi yok. Bir kurşun ön taraftan koltuğun oraya girmiş orada biri oturuyor olabilirdi. Diğer kurşun da toplantı odamızda genel başkanımızın fotoğrafına denk gelmiş. Kurşunların isabet ettiği iki yerde de ne tesadüf ki Genel başkanımız Meral Akşener'in fotoğrafı var.

Ülkede bu tip olayların dönmedi bu tip konuşmaların yapılmadığı bir gündem olsaydı biz o zaman buna kriminal bir olay diyebilirdik. Ama burası Türkiye... Biz bu tehditleri çok kez aldık. Bu dili kullanan bir Cumhurbaşkanı olursa bunları yaşarız.

'Bu küçümsenecek mesele değil'

Biz polis koruma noktası da istedik. Ama özel güvenlik var binada. Bildiğime göre diğer partilerin binalarında polis koruma noktaları var.

Bu küçümsenecek önemsenmeyecek bir mesele değil. Yapılması gereken tek bir şey var 14 Mayıs'ta seçimi almak. Bu bir zihniyet meselesi. Bizim bunu seçimle değiştirmekten başka çıkışımız yok" (Kısa Dalga)

Gündem