Bundesliga'da hakem hatası: Bayern Münih maçı 12 kişiyle oynadı

Bundesliga'da hakem hatası: Bayern Münih maçı 12 kişiyle oynadı
Almanya'da Freiburg ile Bayern Münih arasında oynanan maçta futbol tarihine geçecek bir olay yaşandı. Oyuncu değişiklikleri sırasında yaşanan karışıklık nedeniyle Bayern Münih, oyuna 12 kişi devam etti.

Bundesliga'nın 28. haftasında Freiburg, sahasında Bayern Münih'i ağırladı. Maçı 4-1 kazanan Bayern Münih, maçta kural hatası yaparak 12 kişi oynadı.

FUTBOL TARİHİNDE BİR İLK

Mücadelenin 84. dakikasında futbol tarihinde ender rastlanan bir olay meydana geldi. Bayern Münih, oyuncu değişikliği yapmak istedi. Aynı dakikalarda ev sahibi ekip de değişiklik yapıyordu. Bayern Münih'te Coman, yerini Sabitzer oyuna girerken, Süle de Tolisso'nun yerine değiştirildi. Bu esnada sahada bir karışıklık oldu. Konuk ekip, 12 kişi ile 17 saniye oyunda kaldı.

Mücadelenin 4. hakemi oyunun durmasını istedi. Oyuncu değişikliklerinde bir karışıklık olduğunu anlayan hakem, Bayern Münih kulübesi ile iletişime geçti. Bu sırada maçın orta hakemi Dingert de ne olduğunu anlayamadı. Kurallara göre ihlal yapan oyuncular sarı kartla cezalandırılması gerekirken hakem, sadece oyuncularla konuştu. (Kısa Dalga)

Gündem