Burdur'daki 15 Temmuz etkinliğinde Erdoğan'a tepki: CHP'liler terk etti

Burdur'daki 15 Temmuz etkinliğinde Erdoğan'a tepki: CHP'liler terk etti
Burdur'da 15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümü dolayısıyla anma töreninde, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik sözleri tepki çekti. CHP'li Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz dahil bir dizi yetkili, Erdoğan'ın canlı yayınlanan konuşması sırasında alanı terk etti.

Burdur'da 15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen anma töreninde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İstanbul’da yaptığı konuşma dev ekrana yansıtıldı. Törene katılan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, CHP Burdur İl Başkanı İzzet Akbulut ve diğer partililer, Erdoğan’ın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik sözlerine tepki göstererek alanı terk etti.

'BU MİLLETİ BÖLMEYE ÇALIŞANLARA İNAT...'

CHP Burdur İl Başkanı İzzet Akbulut, daha sonra sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Milli Birlik ve Beraberlik Günü’nde, Belediye Başkanımız, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanımız ile alanda yerimizi almıştık. Cumhurbaşkanı, konuşmasında, AKP grup toplantısında olduğunu zannedip Genel Başkanımıza, diğer 5 siyasi parti genel başkanına hakaretlerde bulununca hep birlikte alanı terk ettik. Orada bulunan hemşerilerimizden özür diliyoruz. Bu milleti bölmeye çalışanlara inat biz, 84 milyonu kucaklayacak çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Gündem