Burun estetiği ameliyatında ölüm

Burun estetiği ameliyatında ölüm
Beylikdüzü'nde özel tıp merkezinde gerçekleştirilen burun estetiği ameliyatı sonrası güvenlik görevlisi Seher Kılıçcı (26) hayatını kaybetti.

Büyükçekmece Mimar Sinan Devlet Hastanesi'nde güvenlik görevlisi olarak çalışan 26 yaşındaki Seher Kılıçcı, burun estetiği ameliyatı için tıp merkezine gitti.

Genel anestezi altında ameliyatı gerçekleştirilen Seher Kılıçcı, daha sonra yapılan tüm işlemlere rağmen uyandırılamadı. Kılıçcı yakınlardaki başka bir özel hastaneye sevk edildi. Ancak ambulanstayken hayatını kaybetti. İhbar üzerine polis inceleme başlattı. Kılıçcı'nın cenazesi savcı incelemesinin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

"O doktor benim kızımı resmen öldürdü"

Baba Cezmi Kılıçcı, kızının doktor ihmali sebebiyle öldüğünü belirterek şunları söyledi:

"Kızım ablasına, "Abla benim kalbim sıkışıyor" demiş. Bunun üzerine doktorun yanına gitmiş durumu anlatmışlar. Ancak, doktor "Bazen hastalar buraya geldiği zaman heyecandan böyle olabiliyor bir şey olmaz" demiş. Narkozu vermişler kızıma, kızımın kalbi duruyor. Ablasını dışarı çıkarıyorlar biz müdahale ediyoruz diyorlar ama kızım orada ölüyor. Kızım öldükten sonra başka hastaneye sevk ediyorlar. Kızım güvenlik görevlisiydi. Benim kızımı öldürdüler. Ben o doktordan şikayetçiyim. Benim kızımı resmen öldürdü."

Aile şikayetçi olacaklarını söyledi Kılıçcı'nın cenazesi Silivri Zeki Çevik Camii'nde kılınan öğle vakti kılınan namazın ardından son yolcuğuna uğurlandı. (DHA)

Gündem