Can Atalay’dan Hatay için çağrı: Canla başla mücadele etmeli

Can Atalay’dan Hatay için çağrı: Canla başla mücadele etmeli
Tahliye edilmeyen Türkiye İşçi Partisi (TİP) Hatay Milletvekili Can Atalay, Hatay'da süren orman yangınına ilişkin çağrıda bulundu. Atalay, geçtiğimiz günlerde Meclis’ten geçen zeytinliklere dair kanuna dair de “takipçisi olacağız” dedi.

Milletvekili seçilmesine rağmen tahliye edilmeyen TİP Hatay Milletvekili Can Atalay, Hatay’da süren orman yangınına dair sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Atalay, mesajında "Hatay depremin yıkımını en ağır şekilde yaşamaya devam ederken yerleşim alanlarını da tehdit eden bu yangın canımızı acıtıyor. Gündüz başlayan yangına etkili müdahale gerçekleştirilmeli. Hatay için canla başla mücadele etmeli" dedi.

Atalay, ayrıca 14 Temmuz’da Meclis’te kabul edilen torba kanunda yer alan zeytinlilere dair maddeye dikkat çekerek, şu açıklamayı yaptı:

"14 Temmuzda benim olmadığım Meclis’te kabul edilen soygun ve yapma yasası olan 7456 sayılı yasanın 25’nci maddesi yanan zeytinlik alanların talanı için de bir vesile görülmemeli. Bunun da takipçisi olacağız." (Kısa Dalga)

Gündem