Canan Kaftancıoğlu Kılıçdaroğlu'nun bir binadan afişini sökenlere tepki: Kaçamayacaksınız

Canan Kaftancıoğlu Kılıçdaroğlu'nun bir binadan afişini sökenlere tepki: Kaçamayacaksınız
CHP İstanbul İl başkanı Canan Kaftancıoğlu İstanbul'da bir binaya giydirilmiş olan Kemal Kılıçdaroğlu afişlerinin sökülmesine tepki gösterdi. Kaftancıoğlu "Bu olayın da takipçisiyim. Afişin indirilmesi konusunda YSK’nın hangi kararı var? diye sordu.

CHP İstanbul İl başkanı Canan Kaftancıoğlu Millet İttifakı'nın 13. Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun afişlerini vinçle sökenlere tepki gösterdi.

Kaftancıoğlu "Bu olayın da takipçisiyim. Afişin indirilmesi konusunda YSK’nın hangi kararı var?" diye sorarken "İstanbul’da yapılan bütün giydirmelerin tamamında uygulanmasını ya sağlayacağız ya da sağlayacağız! Kaçamayacaksınız!" dedi.

Kaftancıoğlu şunları kaydetti:

"Yasa tanımadan kendi afişlerini surlara, kamu binalarına, resmi dairelere, hastanelere asanların Kemal Kılıçdaroğlu görsellerine yaptığını görün! Millet Kılıçdaroğlu’nu gönlüne yazmış.Böyle yaparak tarafgirliğinizi göstermiş olursunuz sadece korkmayın biz halkız ve siz Gideceksiniz:)

Bu olayın da takipçisiyim. Afişin indirilmesi konusunda YSK’nın hangi kararı var? Varsa yasaya uygun gerekçeleri İstanbul’da yapılan bütün giydirmelerin tamamında uygulanmasını ya sağlayacağız ya da sağlayacağız! Kaçamayacaksınız!" (Kısa Dalga)

Gündem