Candan kardeşlerin annesi kızlarını 'bana sormadan hiçbir şey yapmazlar' diyerek savundu: Suçlular dışarıda çocuklarım içeride
"Dolandırıcılık amaçlı suç örgütüne üye olma" ve kara para aklama suçlarından tutuklanan sosyal medya fenomeni Bahar ve Nihal Candan kardeşlerin annesi konuştu.
Candan kardeşlerin annesi Umut Candan ise ‘2. Sayfa’ programına telefonla bağlanarak kızlarının suçsuz olduğunu söyledi.
Umut Candan, şunları söyledi:
“Çok büyük bir hata yapılıyor. İlahi adalete ve savcılara güveniyorum. Benim çocuklarımın tek suçu o yemekte bulunmak. Onun dışında kızlarımın hiçbir suçu yok. En kısa sürede de çıkacaklarını biliyorum. Kızlarım neye bulaştıklarını bilmiyor.”
“Benim çocuklarım o kadar güvenilir insanlar ki benim evime geldiği zaman bile dolaptan bir ceviz alacakları zaman bana sorarlar. Bana sormadan hiçbir şey yapmazlar. Suçlular dışarıda çocuklarım içeride.”
(Kısa Dalga)
Bahar ve Nihal Candan kardeşler, tutuklama sonrası hüngür hüngür ağladı