Canlı yayında ölümden döndü: Cansu Canan Özgen’i Heimlich manevrası kurtardı
TV100’de yayımlanan Cansu Canan Özgen ile Özgür İfade programında korku dolu dakikalar yaşandı. Cansu Canan Özgen yayın sırasında birden fenalaştı. Canlı yayında fenalaşan Özgen’e ilk müdahaleyi Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç yaptı.
Reklam arasında müdahale
Sevinç, ünlü sunucuya önce su verdi ardından da sırtına vurdu. Ancak sonuç alınamayınca apar topar yayından çıkıldı. Bir süre sonra yayın devam ederken soluk borusuna kuruyemiş kaçan Özgen'e heimlich manevrası ile Oda TV Yazı İşleri Müdürü Can Özçelik’in müdahalede bulunduğu açıklandı.
Yayın sırasında soluk borusuna kuruyemiş kaçan Cansu Canan Özgen izleyenleri korkuttu. Özgen yaptığı açıklamada "Soluk boruma kuruyemiş kaçtı, Can Özçelik'e çok teşekkür ediyorum, çok doğru zamanda müdahale etti. Heimlich manevrası hayat kurtarıyor, bunu da bir kez daha görmüş olduk. " ifadelerine yer verdi. (Kısa Dalga)
Abone Ol
İyi gazetecilik posta kutunda!
Güncel haberler, haftalık ekonomi bülteni ve Pazar derginiz Plus’ı email olarak almak için abone olun.