Cem Uzan'dan 'Gibi'li paylaşım
Yayınlanma:
Cem Uzan 'Gibi' dizisiyle gündeme gelen bir sözü, kendi fotoğrafının altına yazarak mesaj verdi: "Avcı ne kadar hile bilirse ayı da o kadar yol bilir."
Örgütlü olarak kara para aklamak suçlamasıyla hakkında yakalama kararı bulunan ve yurt dışında yaşayan iş insanı ve Genç Parti eski genel başkanı Cem Uzan, Twitter hesabından 'şifreli' bir paylaşım yaptı.
Exxen'de yayınlanan ve son dönemin beğenilen dizilerinden 'Gibi'deki İllkan karakteriyle özdeşleyen bir cümleyi alıntılayan Cem Uzan kendi fotoğrafıyla birlikte "Avcı ne kadar hile bilirse ayı da o kadar yol bilir" ifadesini paylaştı. (Kısa Dalga)

Abone Ol
İyi gazetecilik posta kutunda!
Güncel haberler, haftalık ekonomi bülteni ve Pazar derginiz Plus’ı email olarak almak için abone olun.