Cemil Tugay İzmir Büyükşehir Belediyesi yönetimini teslim aldı: Artık hizmet zamanı

Cemil Tugay İzmir Büyükşehir Belediyesi yönetimini teslim aldı: Artık hizmet zamanı
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Cemil Tugay dün mazbatasını aldı bugün de eski başkan Tunç Soyer'den yönetimi teslim aldı. Tugay daha sonra Tunç Soyer'e sosyal medyadan da teşekkür etti.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay dün, mazbatasını aldı. Mazbatasını aldıktan sonra açıklama yapan Başkan Tugay, "Mazbata bizim için çok değerli ve anlamlı. Bunun arkasında on binlerce CHP'linin emeği var. Milyonlarca insanın oyu var. Herkese çok teşekkür ediyorum. İl ve ilçe seçim kurullarına verdikleri emekler için çok teşekkür ediyorum. Bundan sonrası bizim için çalışmak olacak. Yarın öğlen saatlerinde devir teslim töreni planladık. İzmir Büyükşehir Belediyesi hizmet binasında olacak. Tüm İzmir'e, halkımıza, hepimize hayırlı olsun. Güzel bir 5 yıl olsun. Güzel bir başlangıç olsun. Çok teşekkür ediyorum" dedi.

gkfpq8-xkaaqdrb.jpg

Cemil Tugay bugün de Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini eski başkan Tunç Soyer'den devraldı.

Cemil Tugay daha sonra sosyal medya adresinden Soyer'e teşekkür edip devir teslim törenindeki fotoğrafları paylaştı.

"İzmir bizim evimiz, bizim için dünyanın en özel şehri"

Tugay sosyal medya hesabı X'ten şu paylaşımı yaptı:

"İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı makamında devir teslim törenimizi gerçekleştirdik. Görevi devraldığım Başkanımız Sayın Tunç Soyer’e hizmetleri nedeniyle teşekkür ettim. Bugün, çok önemli bir sorumluluğu üstlendiğimin ilk günü. İzmir bizim evimiz, bizim için dünyanın en özel şehri. Bu emaneti taşıma onurunu bana veren, layık gören herkese teşekkür ediyorum. Bizim için artık hizmet zamanı. Şimdi başlıyoruz" (Kısa Dalga)

Gündem