Cemil Tugay'dan küskün seçmene çağrı: Nasıl hissedeceksiniz?

Cemil Tugay'dan küskün seçmene çağrı: Nasıl hissedeceksiniz?
CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cemil Tugay, Tarihi Kemeraltı Çarşısı esnafını ziyaret etti. Küskün seçmenin bulunduğunu anımsatan ve seçmenin sandığa gitmesinin önemine değinen Tugay, "Sandığa gidip oy atmadığınız zaman o gün akşam nasıl hissedeceğinizi merak ediyorum. Bu konuyu herkes düşünmeli” dedi.

Küskün seçmenin bulunduğunu anımsatan ve seçmenin sandığa gitmesinin önemine değinen Tugay, "Böyle bir şey olamaz. CHP'nin bu kentte, ülkede neleri koruduğunu ve nelerle mücadele ettiğini unutacaklar mı? Mesele biz değiliz. Bize destek verilmemesi, başkalarına destek olunması demek. Karşıda kimin olduğunu hatırlasınlar. Amacımız Cumhuriyet değerlerini, ülkeyi korumak" ifadelerini kullandı.

cemil-tugaydan-kuskun-secmene-sandik-ca-27069-2.jpg

Esnafa seçimden sonra kahve içme sözü verdi

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cemil Tugay daha sonra Tarihi Çarşı'da esnafı ziyaret etti. Esnafla bir araya gelip sohbet eden Tugay, var olan sorunları bildiğini ve bunları birlikte çözeceklerini söyledi.

Çocukluk yıllarında Kemeraltı'nda çalıştığını ve seçildikten sonra farklı bir hikaye yazacaklarını vurgulayan Tugay, “Bu dönem kalkınmaya ihtiyacımız var. Yapı olarak takım çalışmasına çok müsait bir insanım. Mazbata aldıktan sonra her şey değişecek. Beraber çalışırsak çok daha iyi başarılar elde ederiz. Biraz farklı bir belediye başkanı olacağım. Hükümetle de çalışmayı düşünüyorum. Şehrin ihtiyaçları noktasında istişare içerisinde olmayı ve birlikte çözüm üretmeyi önemsiyorum. Kavga eden değil el sıkışan olacağım. Hem şehrin hem insanların kazanacağı birçok şey yapılabilir" diye konuştu.

cemil-tugaydan-kuskun-secmene-sandik-ca-27069-1.jpg

Bazı esnafların, ilk kez bir belediye başkan adayının bulundukları sokağa girdiğini söylemesi üzerine Tugay, “Daha çok görüşeceğiz. Seçildikten sonra kahve içmeye geleceğim" yanıtını verdi. (ANKA)

Gündem