CHP Antalya'ya heyet yolluyor: Teleferik kazasını araştıracaklar

CHP Antalya'ya heyet yolluyor: Teleferik kazasını araştıracaklar
Antalya'da meydana gelen ve 1 kişinin yaşamını yitirdiği teleferik kazasıyla ilgili CHP lideri Özgür Özel, Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne ait teleferik hattındaki kazayı araştırmak için 10 milletvekilinin yer aldığı heyet oluşturduklarını duyurdu.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde, Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne ait teleferik hattında meydana gelen ve 1 kişinin öldüğü, 7 kişinin de yaralandığı kazanın ardından Antalya'ya heyet göndereceklerini duyurdu.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Özel, "Antalya Konyaaltı'nda teleferik faciasında yaşamını yitiren yurttaşımıza Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Grup Başkanvekilimiz Ali Mahir Başarır, Genel Başkan Yardımcılarımız Gamze Taşcıer ve Deniz Yavuzyılmaz ile birlikte 10 milletvekilimizden oluşan heyetimiz bölgeye hareket ediyor" dedi.

"Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek ve yetkililerle temas halindeyiz, kazayı detaylarıyla araştıracağız" diyen Özel, "Muğla Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Aras koordinatörlüğünde İstanbul, Ankara ve Muğla Büyükşehir Belediyelerimizin arama kurtarma ekipleri bölgeye hareket halinde. Kurtarma çalışmaları tamamlandıktan sonra kamuoyunu detaylı biçimde bilgilendireceğiz" ifadelerini kullandı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne ait Tünektepe Teleferik Tesisi'nde, direklerden birisi devrilmiş, direğe çarparak parçalanan kabindeki 1 kişi ölmüş, 7 kişi de yaralanmıştı. (Kısa Dalga)

Gündem