CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın'dan 'yerel seçim' açıklaması: Halkı dinleyeceğiz

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın'dan 'yerel seçim' açıklaması: Halkı dinleyeceğiz
CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, yerel seçim için heyetler oluşturarak saha çalışmalarına başladıklarını belirterek "Bölgenin istediği insanlar aday olacak" dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, yerel seçim için heyetler oluşturarak saha çalışmalarına başladıklarını belirtip “Özellikle partimizde olmayan belediyelere ilişkin bir heyet oluşturduk. Bayram süreci de dahil olmak üzere çalışacağız” dedi. CHP’de genel seçimlerde alınan yenilgi sonrası parti, yerel seçim çalışmalarına odaklandı.

"Halkı dinleyeceğiz"

Partide seçim sonrası yenilenen merkez yönetim kurulunda (MYK) yerel yönetimlerin başına getirilen CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın da yerel seçim çalışmalarına ilişkin konuştu.

Cumhuriyet'in haberine göre, göreve geldiğinden beri bölgesel çalışmalar başlattıklarını belirten Akın, bu seçim dönemi için ilçeden beldeye kadar detaylı bir süreç yöneteceklerini vurguladı.

Akın, ilk olarak saha çalışmalarıyla bölge halkının isteklerini tespit edeceklerini ve buna göre politikalar geliştireceklerini kaydetti.

"Heyetler oluşturduk"

Bu kapsamda bölge heyetleri oluşturduklarını anlatan Akın, “Göreve geldiğim günden beri bir an bile durmadan analiz çalışmalarımızı yapmaya başladık. Bölge bölge oluşturacağımız politikaları hazırlıyoruz. Bu kapsamda da o ilin, ilçenin, beldenin dinamiklerini inceleyen heyetler kurduk. Arkadaşlarımız şimdiden sahada ziyaretlere başladılar. Özellikle partimizde olmayan belediyelere ilişkin bir heyet oluşturduk. Bayram süreci de dahil olmak üzere çalışacağız” diye konuştu. Aday belirleme sürecine de değinen Akın, “Bölgenin istediği insanlar aday olacak” ifadelerini kullandı. (Kısa Dalga)

Gündem