CHP İzmir adayı Cemil Tugay mal varlığını açıkladı

CHP İzmir adayı Cemil Tugay mal varlığını açıkladı
Yerel seçimlerden önce mal varlıklarını açıklayan isimlerin arasına bu kez de CHP'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cemil Tugay eklendi.

Sabah saatlerinde mal varlığını açıklayan İzmir'in mevcut Belediye Başkanı Tunç Soyer'in ardından CHP adayı Cemil Tugay da b ir hamle yaptı.

Kendisi ve eşinin mal varlığını açıklayan Tugay'ın İzmir Karşıyaka'da bir apartman dairesi ve 2017 model BMW 5.20 araca sahip olduğunu görülüyor.

Karşıyaka Belediye Başkanlığı süresince de mal bildiriminde bulunduğunu ifade eden Cemil Tugay şunları söyledi:

"Güncel mal bildirimimi Kamuoyunun bilgisine sunuyorum. Bu konuda hayatım boyuncu gösterdiğim titizliği, Büyükşehir Belediyesi yönetimi sürecinde de tam bir şeffaflıkla sürdüreceğim. Bu şeffaflık ve hesap verilebilirlik, birinci derecedeki yakınlarım için de geçerli olmuştur ve olacaktır."

aw165780-01-jifk.jpg

Buna göre Cemil Tugay, 2024 rayicine göre 15 milyon TL değerinde hâlihazırda oturduğu apartman dairesinin ve 2 milyon 200 bin TL değerinde 2017 model BMW 5.20 marka otomobilin sahibi. Cemil Tugay’ın banka hesaplarında 465 bin 56 Türk Lirası, 3 bin 300 Amerikan Doları, 9 bin 400 Euro nakit parası bulunuyor.

Eşi adına kayıtlı menkul veya gayrimenkul mal varlığı bulunmuyor. (Kısa Dalga)

Gündem