CHP’de ‘değişim’ tartışması: Mansur Yavaş cephesinden ilk yorum

CHP’de ‘değişim’ tartışması: Mansur Yavaş cephesinden ilk yorum
Ankara Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Koordinatörü Volkan Memduh Gültekin, "Tartışmaya girmiyoruz. Ankara’ya odaklıyız” dedi.

CHP'de seçimlerin ardından başlayan 'değişim' tartışmalarında bugüne kadar sessiz kalan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş cephesinden ilk açıklama geldi.

TV100'de Kübra Par'la Açık ve Net programına mesaj gönderen Ankara Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Koordinatörü Volkan Memduh Gültekin, şu ifadeleri kullandı:

"Süreci takip ediyoruz, tartışmaya girmiyoruz. Bu süreçte Ankara’daki projelerimizi hızla tamamlıyoruz. Ankara’ya odaklıyız, Ankara halkına hizmet etmeye devam edeceğiz."

Parlamento seçimlerinde istediği sonucu alamayan CHP, cumhurbaşkanlığı seçimlerini de kaybetmişti. Seçim yenilgisinin ardından parti “değişim” tartışmaları başlamıştı. Tartışmayı başlatan isimlerden İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ekrem İmamoğlu, genel başkanlığa aday olup olmayacağı konusunda kamuoyuna net bir açıklama yapmadı.

Genel Başkanlık için adı geçen bir diğer isim de CHP Grup Başkanı Özgür Özel. Özel, sorumluluktan kaçmayacağını söylemişti. (Kısa Dalga)

Gündem