CHP'de 'Ulukuş' rahatsızlığı büyüyor | Gökçen: CHP gençlik örgütlerimizde bu işi gayet iyi yapacak kadrolar var

CHP'de 'Ulukuş' rahatsızlığı büyüyor | Gökçen: CHP gençlik örgütlerimizde  bu işi gayet iyi yapacak kadrolar var
Kılıçdaroğlu, önceden Zafer Partisi’nin gençlik teşkilatında görev almış Gökşen Anıl Ulukuş’u danışmanı olarak görevlendirmişti. CHP PM üyesi ve İzmir Milletvekili Gökçe Gökçen atamaya tepki gösterdi.

Seçim yenilgisinden sonra değişim seslerinin yükseldiği CHP’de sular durulmuyor. CHP’de bir başka tartışma konusu da CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun yeni danışmanı. Kılıçdaroğlu, önceden Zafer Partisi’nin gençlik teşkilatında görev almış Gökşen Anıl Ulukuş’u danışmanı olarak görevlendirmişti.

CHP Gençlik Kolları Genel Sekreteri Ozan Işık bu atamaya tepki gösterdi. Işık, Diken’dan Altan Sancar’a yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Birçok CHP’li genç dururken; serada yetişmiş, organik olmayan birinin atamasının yapılması beni rahatsız etti. Bunu kabullenmiyorum, kabullenmeyeceğim…”

Gökçen: O arkadaşlarımla gurur duyuyorum

CHP'den bir tepki daha geldi. CHP PM üyesi ve İzmir Milletvekili Gökçe Gökçen, Twitter'da şunları yazdı: "CHP gençlik örgütlerimizde partimize danışmanlık yapacak, hatta partimizin her kademesine yönetici olacak, bu işi de gayet iyi yapacak kadrolar var.

Ne mutlu ki o kadrolar aşırı sağ akımlara karşı mücadelenin bu dönemde ne kadar hayati olduğunun da farkındalar, fakat ne yazık ki hak ettiklerini partimizde henüz alamadılar. Ben o arkadaşlarımla gurur duyuyorum." (Kısa Dalga)

Abone Ol

İyi gazetecilik posta kutunda!
Güncel haberler, haftalık ekonomi bülteni ve Pazar derginiz Plus’ı email olarak almak için abone olun.