CHP'li Canan Kaftancıoğlu'ndan seçim kurulu uyarısı: Bilmediğimizi zannetmeyin

CHP'li Canan Kaftancıoğlu'ndan seçim kurulu uyarısı: Bilmediğimizi zannetmeyin
CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, ilçe seçim kurulu üyelerinin 'liste güncellemeden' atanmaya çalışıldığını belirterek "Takipteyiz" mesajı verdi.

Meclis ve cumhurbaşkanlığı seçiminin 14 Mayıs'ta yapılması bekleniyor. Cumhur İttfakı Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ı, Millet İttifakı ise CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu aday gösterecek.

CHP'li Canan Kaftancıoğlu, bugün Twitter hesabındaki paylaşımında "Arada kaynamasın, önemli" diyerek ilçe seçim kurullarındaki atamaları gündeme getirdi.

Kaftancıoğlu, "Emekli olan memur ilçe seçim kurulu üyelerinin yerine seçilecek memur üyeleri güncellenmemiş listelerden atamaya çalıştığınızı bilmediğimizi zannetmeyin" diye seslendi.

CHP'li yönetici, 'tamamının tek tek takip edildiğini, bunu yapan ve izin veren kamu görevlilerinin dikkat etmesi gerektiğini, faturanın onlara çıkacağını' kaydetti.

Kaftancıoğlu şunları yazdı: "31 Mart’ta izin vermedik, bundan sonra da vermeyeceğiz abidik gubidik işlerinize. YSK aynı hassasiyeti sizden de bekliyoruz. Hassasiyet gösterir misin bilinmez ama sonuna kadar takipçisi olacağımızı siz bilin." (Kısa Dalga)

Gündem