CHP'li Tuncay Özkan: Seçim gecesi İmamoğlu ve Yavaş'la tartışmadık, kavga etmedik

CHP'li Tuncay Özkan: Seçim gecesi İmamoğlu ve Yavaş'la tartışmadık, kavga etmedik
CHP Genel Başkan Başdanışmanı Tuncay Özkan, 14 Mayıs gecesi İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile ABB Başkanı Mansur Yavaş'la tartışıp kavga ettiği iddialarını yalanladı.

14 Mayıs'ta Cumhurbaşkanlığı seçiminin ilk turunda hiçbir aday yüzde 50'den fazla oy alamadığı için seçim ikinci tura kalmıştı. Meclis çoğunluğunu Cumhur İttifakı almıştı.

Seçim gecesi CHP'nin Ankara'daki genel merkezinde Özkan'ın Yavaş ve İmamoğlu'yla tartıştığı iddia edilmişti.

Patronlar Dünyası'na konuşan Özkan, 'sosyal medyada ortaya atılan iddiaların tamamen asılsız olduğunu, hasmane tutumla kasıtlı şekilde isminin gündeme getirildiğini' söyledi.

'Sadece işe odaklıydık'

Özkan, şunları söyledi: "Seçim gecesi Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'la kavga ettiğimiz, tartıştığımız iddiaları tamamen asılsız. O gece böyle bir şey olması zaten imkansız. Ayrıca o gece hep beraberdik. Herkes sadece seçime ve işine odaklıydı."

Kendisinin CHP'de 'Medyadan ve İletişimden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı' olduğunun altını çizen Özkan, "Benim görevim veri girişleri ve seçim sonuçlarını paylaşmak değil. Bu işin sorumlusu arkadaşımız Onursal Adıgüzel'di. Dolayısıyla onun sorumluluğunda olan bir yerde benim ismimin bu olaya karıştırılması manidar" dedi.

CHP'li yönetici, şöyle devam etti: "Başta FETÖ'cüler olmak üzere 'sevenimiz' (!) çok. Onursal Adıgüzel'in görevden ayrılmasından sonra ortaya bizim ismimizi attılar. 'Onursal Adıgüzel gitti, fırsat bu fırsat araya Tuncay Özkan'ı da koyalım' derdindeler. Durum bundan öte bir şey değil." (Kısa Dalga)

Gündem