CHP’nin Ataşehir’deki temsilciliğine yapılan saldırı hakkında İstanbul Valiliği'nden açıklama

CHP’nin Ataşehir’deki temsilciliğine yapılan saldırı hakkında İstanbul Valiliği'nden açıklama
İstanbul Valiliği’nden yapılan açıklamada “Yapılan çalışmalarda; 6 şüphelinin parti flamalarının kesilmesi ve camlara yazı yazılması olayına karıştığı, plakasız bir motosikletteki 2 şüphelinin de havaya ateş ederek olay yerinden uzaklaştığı tespit edilmiştir" denildi.

CHP İstanbul İl Başkanı Dr. Canan Kaftancıoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla CHP'nin Ataşehir Örnek Mahallesi temsilciliğine düzenlenen saldırıyı duyurmuştu. Konuya ilişkin İstanbul Valiliği’nden yapılan açıklamada “Yapılan çalışmalarda; 6 şüphelinin parti flamalarının kesilmesi ve camlara yazı yazılması olayına karıştığı, plakasız bir motosikletteki 2 şüphelinin de havaya ateş ederek olay yerinden uzaklaştığı tespit edilmiştir" denildi.

CHP’nin Ataşehir Örnek Mahallesi temsilciliğine yapılan saldırıyı Kaftancıoğlu, “Biz korkmayız ama bence de sizler korkun. Korkacak çok şeyiniz var!” diyerek duyurmuştu. İstanbul Valiliği’nden olaya ilişkin yapılan açıklamada şöyle denildi:

“Bugün saat 01.00 sıralarında Ataşehir ilçemiz Örnek Mahallesi’nde bulunan CHP Seçim İrtibat Bürosu önündeki parti flamalarının kesildiği, camlara yazı yazıldığı ve silahla havaya ateş edildiği ihbar edilmiştir. Olay yerine sevk edilen güvenlik güçlerimizce yapılan çalışmalarda; (6) şüphelinin parti flamalarının kesilmesi ve camlara yazı yazılması olayına karıştığı, plakasız bir motosikletteki (2) şüphelinin de havaya ateş ederek olay yerinden uzaklaştığı tespit edilmiştir.

Olay yerinde (3) adet kurusıkı silah kovanı elde edilmiş olup, şüpheli şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalar devam etmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.” (Kısa Dalga)

Gündem