Çorum'da MHP'li belediye başkanı camiye sofra kurup AKP için oy istedi

Çorum'da MHP'li belediye başkanı camiye sofra kurup AKP için oy istedi
Ordu Çamaş Danışman Mahallesi'ndeki caminin içerisinde sofra kuran MHP'li Belediye Başkanı Ayparçası, gelen kişilerden AKP aday adayları için oy istedi.

Ordu'nun Çamaş İlçesi'nde MHP'li Belediye Başkanı Mahmut Ayparçası ve AKP İlçe Başkanı Bilal Şen cami içerisinde yemekli toplantı düzenledi. Aday Adayı Bölükbaş ise, konuşma yaparak projelerinden bahsetti.

Caminin içerisinde namaz kılınan alana masa ve sandalyelerin koyulduğu görüntülerde misafirlere pasta ve çay ikramlarında bulunuldu.

'Cami eskiydi, etkinlik alanı yaptık'

mhp-li-belediye-baskani-camide-secim-toplantisi-yapti-1142876-1.jpg

Söz konusu etkinlikle ilgili BirGün'e konuşan Çamaş Belediye Başkanı Mahmut Ayparçası, "Burası bizim mahallemizde bulunan eski bir camiydi ve biz burayı bir süredir etkinlik alanı olarak kullanıyoruz. Cami cemaati toplantılarını burada gerçekleştiriyor" dedi.

Çekilen görüntülerde ise camilerin iç bölümlerinde yer alan mihrab, minber ve kürsü gibi bölümlerin yer aldığı görülüyor.

BirGün Gazetesi'nden Onur Durmuş'un, yerel kaynaklardan edindiği bilgilere göre ise; caminin mescit olarak kullanıldığı ve caminin içerisinde zaman zaman dini etkinlikler düzenlendiği belirtildi. (Kısa Dalga)

Gündem