Cübbeli Ahmet seçim startını verdi... HDP'ye giden para haram olsun diyerek beddua etti: Çoluk çocuklarından belayla çıksın

Cübbeli Ahmet seçim startını verdi... HDP'ye giden para haram olsun diyerek beddua etti: Çoluk çocuklarından belayla çıksın
Cübbeli Ahmet hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, 9 Mart tarihli konuşmasıyla Millet İttifakı bileşenlerini ve Cumhurbaşkanı adayı CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştirdi.

Cübbeli Ahmet hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü seçim startını verdi. Ünlü, Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştirirken ittifakın bir parçası olan Saadet Partisini de topa tuttu.

Ünlü “Yahu diyorum bu beş tane partide masa mı yok sandalye mi yok? Niye bu toplantılar son zamanlarda hep Saadet Partisi’nde oluyor” diye sordu. Cumhurbaşkanı aday ilanının da Saadet Partisi önünde yapılmasına dikkat çeken Ünlü, “Türkiye laiktir laik kalacak” sloganlarının Saadet Partisi’nin önünde atılmasından rahatsızlığını dile getirdi.

Yerel seçimlerde İstanbul’un AKP tarafından kaybedilmesini hatırlatan Ünlü konuşmasının sonunda yine Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu’na yüklendi. Karamollaoğlu’nu HDP’yi savunduğunu söyleyen Ünlü Anayasa Mahkemesi’ni de eleştirdi.

Anayasa Mahkemesi (AYM), HDP'nin hazine yardımlarına geçici bloke konulmasına dair kararı kaldırması da hedefindeydi.

"Anayasa Mahkemesi’nin HDP’ye para iadesi karârına saygı duymuyorum" diyen Ünlü, "Vergilerimizden bunlara giden paralar harâm zıkkım osun, çocuklarından çıksın" dedi.

(Kısa Dalga)

Gündem