Cübbeli Ahmet'ten Aziz Yıldırım'a ziyaret

Cübbeli Ahmet'ten Aziz Yıldırım'a ziyaret
'Cübbeli Ahmet Hoca' lakaplı Ahmet Mahmut Ünlü, Fenerbahçe eski Başkanı Aziz Yıldırım ile bir araya geldi. Cezaevinde aynı dönemde kalan ikili, 5 saatlik bir görüşme gerçekleştirdi.

3 Temmuz sürecinde aynı cezaevi koğuşunda kalan 'Cübbeli Ahmet Hoca' lakaplı Ahmet Mahmut Ünlü ile eski Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile bir araya geldi. Cübbeli'nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada görüşmenin beş saat sürdüğü açıklandı.

Cübbeli Ahmet'in ziyarete ilişkin sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşım şu şekilde;

"Cübbeli Ahmet Hoca, sâhib-i sicni, kıymetli dostu Aziz Yıldırım Beyefendi’nin dâveti üzerine kendisini ziyâret etti. Mecliste diğer bazı müşterek dostlar da hâzır bulundu. Beş saat kadar oturdular. Birçok önemli konuları konuştular.

Konuşmaların muhtevâsı bir cilt kitap olacak kadar yoğundu. Tabî ki hapishane hâtıralarını yâd ettiler. Koyu bir muhabbet neticesinde ayda bir buluşma kararı alarak ayrıldılar. Bu vesîle ile Rabbimizden kıymetli başkanımız Aziz Yıldırım Beyefendi’ye iki cihan saâdeti, sıhhat-ü âfiyet ve devletimize, milletimize daha nice hayırlı hizmetler îfâ etmesi husûsunda muvaffakiyetler niyâz ederiz." (Kısa Dalga)

Gündem