DEM Parti duyurdu: HÜDA PAR'la yan yana fotoğrafa inceleme

DEM Parti duyurdu: HÜDA PAR'la yan yana fotoğrafa inceleme
DEM Parti Batman İl Örgütü, HÜDA PAR belediye başkan adayı Serkan Ramanlı ile DEM Parti başkan adayı Mehdi Öztüzün'ün yan yana durduğu fotoğrafla ilgili inceleme başlatıldığını duyurdu.

TFF 3’üncü Lig’de TPAO Batman Petrolspor ve Anadolu Üniversitesi arasında 25 Şubat’ta oynanan karşılaşmayı taraftarlar arasında izleyen Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Batman Belediye Başkan adayı Serkan Ramanlı ile Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) başkan adayı Mehdi Öztüzün'ün yan yana durduğu fotoğraf HÜDA Par Batma İl örgütüne ait sosyal medya hesabından paylaşıldı.

Fotoğrafın paylaşılmasının ardından DEM Parti Batman İl Örgütü X hesabından inceleme başlatıldığını duyurdu.

"Halkımıza karşı suç işlemiş yapılarla bir araya gelmemiz mümkün değildir"

İnceleme başlatıldığına dair yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı: "Uzun yıllarca başta kentimiz olmak üzere, halkımıza karşı suç işlemiş, büyük acılar yaşatmış yapılarla bir araya gelmemiz mümkün değildir. Parti politikamız ve ideolojik hattımızla düşmanca tavır sergilemiş bu yapılarla mesafemiz çok net ve bellidir. Bir futbol karşılaşmasında yaşanan durum, halkımızda ve değerli ailelerimizde büyük bir tepkiye ve infiale neden olmuştur. Öncelikle tüm halkımızı ve değerli ailelerimizi yaşananlar karşısında sükunete çağırıyoruz. Söz konusu durum partimizin ilgili kurullarınca incelenmekte olup, geniş değerlendirme daha sonra yapılacaktır. Halkımıza saygıyla duyurulur."

HÜDA PAR adayı Serkan Ramanlı da X hesabından partisinin il teşkilatını etiketleyerek, DEM Parti adayı Öztüzün ve diğer adaylarla çekilmiş fotoğraflarını paylaşıp, Kürtçe "sıkıntı var mı?" diye yazdı. (Kısa Dalga)

Gündem