Demirören'de deprem: 11 kişi işten çıkarıldı

Demirören'de deprem: 11 kişi işten çıkarıldı
Son günlerde alınan kararlarla, bazı önemli gazete ve internet platformlarında işten çıkarmalar gerçekleştirildi. Demirören Medya Grubu'na bağlı Posta Gazetesi ve Gazete Vatan'dan toplam 11 kişi işten çıkarıldı.

Demirören Medya Grubu'nda en son yaşanan gelişmeye göre, Posta Gazetesi’nin internet portalından biri haber koordinatörü olmak üzere toplam 7 kişi işten çıkarıldı. Ayrıca Gazete Vatan'ın internet ekibinden de 4 kişinin işlerine son verildi.

Hürriyet ve Milliyet sırada olabilir

Medya Radar'ın haberine göre; Demirören Medya Grubu'nda bir dizi işten çıkarmaların daha yaşanabileceği konuşuluyor. Özellikle çalışanların zam beklentisi sürerken Hürriyet ve Milliyet gazetelerinin internet departmanlarında da benzer işten çıkarmaların yaşanabileceği iddia edildi.

Posta’nın gece ekibi işten çıkarıldı

Demirören Medya Grubu'nun aldığı bir diğer dikkat çekici karar ise, Posta gazetesinin internet platformu Posta.com.tr'nin gece ekibine yönelik oldu. Gece ekibinin tamamının işine son verildi.

İşten çıkarılanlara tazminat ödenecek ama…

İşten çıkarılan çalışanların haklarına dair önemli bir nokta da tazminat konusu. İşten çıkarılanlara yapılan zam oranlarının işten çıkartılanlara yansıtılmadığı ve bu nedenle eski maaşlarının üzerinden tazminat hesaplamalarının yapılacağı ifade ediliyor. (Kısa Dalga)

Gündem