Deniz Zeyrek'ten Mustafa Varank iddiası: Memur maaşıyla 100 milyonluk havuzlu villayı nasıl alabilir?

Deniz Zeyrek'ten Mustafa Varank iddiası: Memur maaşıyla 100 milyonluk havuzlu villayı nasıl alabilir?
Gazeteci Deniz Zeyrek, eski bakan ve AKP milletvekili Mustafa Varank için "Devlet memuru maaşı alırken, İstanbul Zekeriyaköy'de 100 milyonluk havuzlu villayı nasıl alabilir?" diye sordu ve bu işlemlerin başkası üzerinden yapıldığını iddia etti.

Gazeteci Deniz Zeyrek, Eski Sanayi ve Teknoloji Bakanı ve AKP Bursa Milletvekili Mustafa Varank'ın mal varlığı ile ilgili bir iddia ortaya attı.

SZC TV'de konuşan Deniz Zeyrek, Varank ile ilgili "Mustafa Varank, devlet memuru maaşı alırken Ankara Angora'da 2 dönüm arazi üzerine tripleks villayı nasıl yaptırabilir" dedi.

Zeyrek Varank'ın ODTÜ'de öğrenci olduğu yıllara ait bir fotoğraftan bahsederek, "ODTÜ'de öğrenci, üstünde eski bir kazak açın fotoğraflarına bakın yoksul, bir Anadolu çocuğu. Sonra bir şekilde Amerika'ya geçmiş herhalde, orada Bilal Erdoğan'la falan tanışmış sonra cumhurbaşkanının ekibinde yer almış vesaire ama hep devlet memuru maaşı almış " dedi.

Zeyrek sözlerine şöyle devam etti "Mustafa Varank, devlet memuru maaşı alırken Ankara Angora'da 2 dönüm arazi üzerine tripleks villayı nasıl yaptırabilir ya da İstanbul Zekeriyaköy'de 100 milyon küsurluk havuzlu villayı nasıl alabilir? Bu nasıl mümkün olabilir? Şimdi ‘Yok’ diyecek ama başka birinin üzerine alıp sonra sattılar. Belgeleri ve fotoğrafları bende mevcut. Bunları yaptıktan sonra da caminin önünde iki tane fotoğraf verip aklandığını düşünüyor." (Kısa Dalga)

Gündem