Depremde yaşamını yitiren Hataysporlu Christian Atsu anıldı

Depremde yaşamını yitiren Hataysporlu Christian Atsu anıldı
Hatayspor, 6 Şubat depremlerinde yaşamını yitiren Ganalı futbolcusu Christian Atsu ve diğer kayıpları andı. Atsu için, Newcastle United ve Chelsea de anma mesajı yayınladı.

Trendyol Süper Lig temsilcisi Atakaş Hatayspor, Maraş merkezli 6 Şubat 2023'teki depremlerde ölen Ganalı futbolcusu Christian Atsu ve diğer kayıpları andı.

Hatayspor, Atsu'nun evinin bulunduğu Rönesans Rezidans'ın bulunduğu alanda anma etkinliği düzenledi.

Etkinliğe katılan Hatayspor Kulübü Başkan Vekili Aydın Toksöz, teknik direktör Volkan Demirel, yöneticiler ve oyuncular, alana karanfil bıraktı.

Rönesans Rezidans'tan sağ kurtulmayı başaran antrenör Osman Ateş de ailesiyle felaketi yaşadığı yere tekrar dönmenin çok zor olduğunu anlattı.

Atsu'nun ölümüne ilişkin Chelsea da sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Paylaşımda “Bir yıl önce bugün trajik bir şekilde Christian Atsu’yu kaybettik. Aklımız her zaman Christian’ın ailesi ve arkadaşlarında birlikte olacak” denildi.

Hatayspor, depremde, Sportif direktör Taner Savut, altyapı kaleci antrenörü Hüseyin Danahaliloğlu, 14-15 yaş altı futbolcuları Fatin Can ile Hamza Sürer, malzeme sorumlusu Onur Akdeniz ve mutfak çalışanı Suzan Berber'i kaybetmişti. (Kısa Dalga)

Gündem