Depremin etkisinin sürdüğü Kahramanmaraş'ta Millet Ormanı projesi için 4 milyonluk ürün alındı

Depremin etkisinin sürdüğü Kahramanmaraş'ta Millet Ormanı projesi için 4 milyonluk ürün alındı
Depremin etkisinin sürdüğü ve hala sorunların devam ettiği Kahramanmaraş'ta “Millet Ormanı Projesi” için ışıklı yazı ve çöp sepeti gibi malzemeleri de kapsayan 3 milyon 984 bin TL’lik ürün alındı.

6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremde kent büyük bir yıkıma uğradı. Kentte hala barınma, ulaşım ve sağlık sorunları sürerken millet ormanı için milyonlarca lira harcama yapılması dikkat çekti.

4 milyon 65 bin TL'lik maliyet

BirGün'den Mustafa Bildircin'in haberine göre; Orman Genel Müdürlüğü (OGM), 30 Ekim’de, “Kahramanmaraş Millet Ormanı Yapısal Donatılar ve Çevre Düzenlemesi” ihalesi düzenledi. İhale kapsamında 4 milyon 65 bin 767 TL’lik yaklaşık maliyet çıkarıldı.

3 milyon 984 bin TL'ye anlaşma imzalandı

OGM Kahramanmaraş Orman İşletme Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen ihaleye verilen en yüksek teklif 3 milyon 996 bin 459 TL, en düşük teklif ise 3 milyon 984 bin 572 TL oldu. Teklifleri değerlendiren ihale komisyonu, nihai kararını 24 Kasım’da verdi. Bu kapsamda masaya oturulan 2RA Mühendislik Mimarlık isimli şirket ile 3 milyon 984 bin 572 TL’lik anlaşma yapıldı.

Alınacaklar

Kahramanmaraş Millet Ormanı’nın çevre düzenlemesini de içeren ihale işleri kapsamında alınacak bazı donatı malzemeleri şöyle:

Madalya arması: 2 adet

Işıklı yazı: 4 adet

Ahşap oyma ay yıldız arma: 2 adet

Metal ayaklı çatılı piknik masası: 19 adet

Yuvarlak çöp sepeti: 22 adet

Birinci sınıf çam kerestesi ile ahşap kaplama: 27 metrekare (Kısa Dalga)

Gündem