DEVA Partisi Sözcüsü Şahin'den Akşener'e: O isimleri açıklamak zorundasınız

DEVA Partisi Sözcüsü Şahin'den Akşener'e: O isimleri açıklamak zorundasınız
İYİ Parti lideri Meral Akşener'in "seçtirdiklerimiz hırsız çıktı" açıklamasına DEVA Partisi Parti Sözcüsü İdris Şahin'den uyarı geldi. Şahin, "Hırsız olduğunu tespit ettiğiniz isimleri kamuoyuna açıklamak zorundasınız" diyerek Akşener'i ima ettiği isimleri açıklamaya davet etti.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin kazandığı tek il olan ve Nevşehir Belediye Başkan adayı olarak gösterilen Rasim Arı'nın başkan seçilmesi sonrası kente teşekkür ziyaretinde bulundu.

Akşener, Nevşehir'de yapmış olduğu konuşmasında isim vermeyerek İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı 'Seçilmesine vesile olduklarımız birer hırsız çıktı' sözleriyle sert bir dille eleştirmişti.

Akşener'in bu sözlerine DEVA Partisi Parti Sözcüsü İdris Şahin'den dikkat çeken bir tepki geldi. 31 Mart Yerel Seçimleri'nde DEVA Partisi'nden İstanbul Büyükşehir adayı olan İdris Şahin X hesabından yaptığı paylaşımda 'Hırsız olduğunu iddia ettiğiniz isimleri açıklamak zorundasınız" dedi.

''Seçilen tüm adaylar zan altında''

İdris Şahin paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

''Sayın Akşener, öncesinde destekleyip kazanmasına vesile olduğunuz, sonrasında kocaman bir hırsız olduğunu tespit ettiğiniz isimleri kamuoyuna açıklamak zorundasınız.
Aksi halde, 2019’da desteklediğiniz ve seçilen tüm adaylar zan altında kaldığı gibi sizin de iktidardan bir farkınız kalmaz. Bu da kul hakkıdır. ''

idris-sahin-tweet.jpg

(Kısa Dalga)

Gündem