Devlet Bahçeli: 14 Mayıs’ta ya Türkiye’nin kudretini seçeceğiz ya da kumar masasında heba olup gideceğiz

Devlet Bahçeli: 14 Mayıs’ta ya Türkiye’nin kudretini seçeceğiz ya da kumar masasında heba olup gideceğiz
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Aydın’da yurttaşlara seslendi. Bahçeli, “14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimleri, demokrasi ve siyasi tarihimizin kilit taşıdır. Bu seçimlerde huzurla husumet arasında bir tercih yapılacaktır. Bu seçimler, kucaklaşmayla kutuplaşma arasında bir mücadeleye sahne olacaktır. 14 Mayıs’ta ya Türkiye’nin kudretini seçeceğiz ya da kumar masasında heba olup gideceğiz” dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bugün Aydın’da miting düzenledi.

Bahçeli, mitingde şunları söyledi:

“Aydın’ın tarihinde zillet ve melanet yoktur, karanlık noktalar asla olmayacaktır. Devlet ve milletiyle her şeyden önce Türkiye iradesi Aydın’da kök salmıştır. Cumhuriyet’in yeni yüzyılında güçlü devleti hep birlikte inşa ve ihya ederiz. İstikrarımıza ve istikbalimize sımsıkı sarılmak için, aziz milletim, sıra sende. 14 Mayıs seçimleri, yeni yüzyılın, demokratik eşiği milli, manevi değerlerin rehberleriyle geçilmesi gereken ilk kavşağıdır. Başaracak inancımız, itibarımız, irademiz vardır. 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimleri, demokrasi ve siyasi tarihimizin kilit taşıdır. Bu seçimlerde huzurla husumet arasında bir tercih yapılacaktır. Bu seçimler, kucaklaşmayla kutuplaşma arasında bir mücadeleye sahne olacaktır. 14 Mayıs’ta ya Türkiye’nin kudretini seçeceğiz ya da kumar masasında heba olup gideceğiz."

"Türk ve Türkiye Yüzyılı vizyonu hep birlikte gerçekleştirilecektir. Son bir asrın en önemli yönetim reformu olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ne sahip çıkmak için, aziz milletim, sıra sende" diyen Bahçeli ‘Doğru zaman, doğru adam, Recep Tayyip Erdoğan’ demek için, aziz milletim, sıra sende. Cumhur İttifakı’nı yükseltmek için, aziz milletim, sıra sende. MHP’yi güçlendirmek, TBMM’de milletvekili sayısını en çoklaştırmak için, aziz milletim, sıra sende" dedi.

"Küresel ablukaya diz çökmeyeceğiz" görüşünü öne süren Bahçeli "Zillet ittifakına asla eyvallah etmeyeceğiz. 14 Mayıs’ta hem milletvekili adaylarımıza hem de Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a desteklerinizi bekliyorum" ifadelerini kullandı. (ANKA)

Gündem