Devlet Bahçeli'nin bugünkü hedefi: AYM, Zühtü Arslan ve Zülfü Livaneli

Devlet Bahçeli'nin bugünkü hedefi: AYM,  Zühtü Arslan ve Zülfü Livaneli
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında bu kez sanatçı Zülfü Livaneli'yi hedef aldı. Sanatçı, 31 Mart yerel seçimlerinde “Ya gerici ordular, avcı taburları ya da hareket ordusu kazanacak” ifadelerini kullanmıştı. Sanatçı günlerdir iktidar medyasının da hedefindeydi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Meclis kürsüsünde hem Anayasa Mahkemesi'ni hem de Sanatçı Zülfü Livaneli'yi hedef aldı. Meclis'te 'Can Atalay kararı okunsun' çağrısında bulunan Bahçeli, AYM Başkanı Zühtü Arslan'ın "AYM kararları tartışılmaz" ifadeleri için de "Senin gibiler PKK hukukunun kafesindesiniz" sözlerini sarf etti.

Devlet Bahçeli İstanbul seçimleri için “Ya gerici ordular, avcı taburları ya da hareket ordusu kazanacak" sözlerini kullanan Sanatçı Zülfü Livaneli'yi de hedef aldı.

Bahçeli'nin konuşmasından satırbaşları şöyle:

31 Mart’ta İstanbul Allah’ın izniyle muradına kavuşacaktır. MHP olarak var olan belediye başkanlığı sayısını hem artırmak hem de Cumhur İttifak’ın başarıya ulaşması için çalışmak öncelikli görev ve sorumluluğumuzdur. Görevden kaçmayacağız ve hedeflerimizden sapmayacağız. Yerel yönetimlerdeki ölü toprağını kaldıracağız.

Bir televizyon kanalında yayınlanan, bir derginin düzenlediği ödül töreninde konuşan, Türkiye’ye yabancılar gözüyle bakan Livaneli isimli bir zat, neymiş, 31 Mart seçimlerinde ya gerici ordular, avcı taburları ya da hareket ordusu kazanacakmış. Türkiye’de gerici ordu değil, kahraman TSK vardır ve düşman çatlatmaktadır. Alın birisini vurun ötekine. Bunlar Türkiye karşıtlığında buluşan, millete en ağır hakaretleri reva gören, sandığı küçümseyen yeni yetme yobaz zihniyetlerdir. Millete gerici demek küfürdür. Millete gerici demek, Türkiye’ye geriden bakmaktır. Millete gerici demek, su katılmamış soysuzluktur. Bu sözlerin cevabını İstanbullu kardeşlerim 31 Mart’ta sandıkta vereceklerdir. 31 Mart’ta İstanbul, Allah’ın izniyle muradına kavuşacak. Mevsimlik belediye başkanlığı yapan, politikada ayak oyunları ile meşgul şahsa İstanbullu kardeşlerimin son yapacağı, tezkeresini ellerine tutuşturup Saraçhane’den yollamaktır. Sonrasında nereye gidiyorsa gitmeli.

'Dağda bayırda belediyede şehirde ve de TBMM'de barınmamalı'

Dağda bayırda sınır hattında mücadele ettiğimiz hainlerin siyasi cephesi olan DEM'cilerin TBMM'de bulunmaları adalet ve hukuk garabeti, siyaset ve demokrasi ayıbıdır. Karamanoğlu Mehmet Bey 747 yıl önce bugünden sonra hiç kimse divanda dergahta mecliste ve meydanda Türkçe'den başka bir dil konuşmayacak fermanı nasıl ki tutacağımız bir buyruk ise aynı şekilde hiçbir terörist veya yandaşı dağda bayırda belediyede şehirde ve de TBMM'de barınmamalı tutunmamalıdır. Terörle mücadele aslında bölücülükle mücadelenin sadece bir bölümüdür. Eli silah tutan bölücüye zararlı, buna karşılık silahsız bölücüyü zararsız kabul etmek terörle mücadelesi sekteye uğratacak en büyük gaflettir. Devlet gaflete düşmez devlet hukuk içerisinde meşru mücadelesinden asla taviz vermez. Türkiye Cumhuriyeti sınır içi güvenliğini sağladığı gibi sınır ötesi güvenliği de temine muktedirdir.

'Bay Zühtü'ye sormak isterim ki...'

"AYM kararlarını uygulamamanın gerekçesi olmaz diyen Bay Zühtü'ye sormak isterim ki acaba şehitlerimizin dökülen kanlarının gerekçesini feryat figan eden analarımızın gözyaşlarını izah edecek yürek sende ve senin gibi düşünen diğer mahkeme üyelerinde var mıdır? Sen yanlış mahkeme kararının derdindesin biz aziz vatanın derdindeyiz. Sen ve senin gibiler PKK hukukunun kafesindesiniz biz Türkiye Cumhuriyeti'nin varoluş ve istiklal hukuku peşindeyiz. Anlayacağınız gece ile gündüz gibi ayrıyız. Mahkum Can Atalay kararının TBMM'de derhal okunmasını istiyoruz. (Kısa Dalga)

Gündem